Voor 12:00 besteld, morgen in huis (ma-vr)

VOLG ONS VANAF DE BES TOT DE KOFFIE

NAUWE SAMENWERKING

Wij werken nauw samen met koffieboeren over de hele wereld. Hierdoor helpen we hen de kwaliteit te verbeteren en duurzamer te werken. Daardoor kunnen ze hun productiviteit verhogen en ook een constante kwaliteit leveren.

Dit partnerschap zorgt ervoor dat de omstandigheden van de boeren verbeteren, waardoor zij een betere toekomst tegemoet kunnen zien.

ALLEEN DE RIJPE BESSEN

Voor de beste koffie plukken onze boeren alleen de rijpe koffiebessen. Door zorgvuldig te plukken op het perfecte moment, zorgen we uiteindelijk voor een optimale smaak en aroma in elke kop.

Deze aandacht voor detail begint bij de bron en resulteert in een uitzonderlijke koffiebeleving voor jou.

ZELDZAME KOFFIESOORTEN

Waarom helpen wij deze koffieboeren? Omdat we zeldzame koffiesoorten willen behouden, samen met de koffieteelt en -tradities. Tegelijkertijd streven we ernaar om altijd koffie van de hoogste kwaliteit te blijven leveren.

Ons leven draait om koffie - wat ook betekent dat ons leven draait om de mensen die de gewassen produceren, en om koffiegeven.

DE BESTE KOFFIEBONEN

De koffiebonen die wij gebruiken voor onze melanges worden pas geïmporteerd na een grondige analyse van geselecteerde monsters door onze experts, gevolgd door een verdere kwaliteitscontrole in onze branderijen.

Wij selecteren daarbij alleen de allerbeste 1% van de Arabica -en Robusta koffiebonen die zijn geoogst.

ROBUSTA BONEN

De Robusta zijn rond, met een rechte groef, en leveren een koffie met een bittere, volle smaak, met tonen van chocolade en een stevige crèmelaag. In Italië wordt het vaak gebruikt om Arabica koffie te versterken, waardoor de blend meer body en karakter krijgt.

ARABICA BONEN

De Arabica bonen zijn langwerpig en ovaal, met een kenmerkende golvende groef. Het gedijt het beste in beschaduwde gebieden met temperaturen onder de 20 graden Celsius. Arabica koffie staat bekend om zijn aromatische, geurige, zoete en lichtzure smaakprofiel.